Скупљање прилога за звона

17.02.2017.

Управа храма Светог цара Лазара у Андрићграду обавјештава и моли људе добре воље, приватне и друштвене субјекте да сходно својим могућностима приложе новчана средства за куповину црквених звона за храм Светог цара Лазара и свих Српских мученика у Андрићграду.

На једној од Светих Литургија већ смо најавили да ћемо почети прикупљање прилога, а сада ево и овим путем желимо да упознамо парохијане и вјернике из нашег града, земље и иностранства да дају свој допринос и да се звона што прије „огласе“ са мјеста гдје се Богу молитва узноси.

Неки наши парохијани и вјерници са стране већ су дали своје прилоге, не желећи да им се помињу имена, што је свакако јеванђелски. Међутим, због увида и што би рекли „транспарентности“ ја сам за то да се прилози објаве, па ћемо два пута мјесечно допуњавати и објављивати сакупљени износ, са иницијалима приложника са десне стране на нашем сајту или кликом *ОВДЕ* – (погледати на дну странице)

Цијена звона је 18 e по килограму, плус додатни трошкови носеће конструкције. Прво звоно биће тешко од 300 до 330 кг. У плану је куповина три звона, па ћемо вас о даљим активностима обавјештавати.

Уколико неко жели детаљније информације може контактирати свештеника Средоја Андрића на телефон: +387 65 678 550 или на e-mail: sandricx2@gmail.com

Упутства за уплате на жиро рачун

Прима: Храм Светог цара Лазара – Вишеград, Андрићград

Број рачуна у НЛБ Развојној банци у КМ је: 562-006-811511-6716

Сврха дознаке: Прилог за звона

Инструкције за девизне уплате

Ако Бог да да ускоро звона звоне!
Хвала вам! Са Божијим благословом!
_______________________
протојереј Средоје Андрић