Селекција „Бамби Соко“ освојила друго мјесто на Међународном турниру у Требињу

04.09.2017.

Побједом ФК „Партизан“ из Београда завршен је Међународни турнир „Фудбалске звјездице“, који је на стадиону „Полице“ окупио 24 екипе из региона – 2008. годиште и млађе.
Мали фудбалери Партизана побиједили су у финалу Школу фудбала „Бамби соко“ из Вишеграда резултатом 3:1, а у борби за треће мјесто ФК „Леотар“ био је бољи од УШС „Фортуна“ из Мостара 3:1.

„Мислим да су сви учесници презадовољни, а то видимо већ по коментарима и сликама на друштвеним мрежама“, рекао је Игор Јоксимовић, власник Школе фудбала „ЛеоСтарс“, која је организатор турнира.
Преко 300 дјеце играло је на поличком стадиону, а готово толико је било и родитеља, родбине, пријатеља – да навијају за своје екипе.

Организатори су се захвалили учесницима који су дошли на турнир и надају се да ће и наредне године поново доћи у Требиње.

„Сљедеће године очекујемо и долазак велике четворке ЕX-YУ фудбала да дође на турнир и трудићемо се да продремо у Европу да доведемо још неке еминентне екипе“, казао је Јоксимовић.

У табору побједника турнира нису крили задовољство што у Београд носе побједнички пехар.

Црно-бели су дошли да виде гдје су екипе у односу на регион и да виде има ли интересантних појединаца у осталим екипама.

„Видели смо доста интересантних клинаца и то је добро за нас, а освојили смо и прво место. У потпуности смо задовољни гостовањем у Требињу“, изјавио је Драган Кецман, тренер у ФК „Партизан“, додајући да је овој дјеци сваки тренинг и турнир мотив за даљи рад.
Најбољи стријелац на турниру је Андреј Тодоровић, а најбољи играч Огњен Ристић – оба из београдског Партизана, док је најбољи голман Никола Виларет из Школе фудбала „Соко бамби“из Вишеграда.