Радио Вишеград прославио Благовијести

07.04.2024.

Радио Вишеград прославио је данас крсну славу Благовијести, а како је истакнуто, циљ им је да побољшају радијски сигнал и унаприједе квалитет програмске шеме како би задовољили све укусе слушалаца.

Чин ломљења славског колача обавио је свештеник Средоје Андрић, који је запосленима пожелио да наставе да буду пожртвовани и ефикасни у свом раду.

Вршилац дужности директора и главни и одговорни уредник Радио Вишеграда Бранка Марковић истакла је да је ово једини електронски медиј на подручју општине Вишеград, а 20. априла обиљежиће и 32 године рада.

„Упркос свим изазовима нових технологија, радио опстаје, настојимо да се прилагодимо новим медијским трендовима како бисмо најбрже и најефикасније нашли пут до наших слушалаца без којих сав наш рад не би имао смисла“, рекла је Марковићева.

Марковићева је рекла да рад подразумијева емитовање властитог деветочасовног програма и путем интернета, пласирање информација на друштвене мреже, као и на званични сајт овог предузећа.

„Све ово не би било могуће без подршке нашег оснивача, општине Вишеград, уз чију помоћ смо успјели да набавимо и дио нове опреме и тиме побољшамо квалитет емитовања. Хвала и нашим клијентима који се дужи низ година оглашавају на нашем радију, а посебну захвалност дугујемо и предузећу `ХЕ на Дрини` Вишеград са којима имамо изузетну сарадњу“, истакла је Марковићева.

Крсну славу Благовијести запосленима у Радио Вишеграду честитао је начелник општине Вишеград Младен Ђуревић, који им је пожелио што више љепших прилога, а што мање стреса.

„Општина Вишеград ће и даље према овом предузећу имати слуха уз настојање да се у наредном периоду побољшају услови рада“, рекао је Ђуревић.

Прослави крсне славе Радио Вишеграда присуствовали су и предсједник Скупштине општине Вишеград Српско Баранац и директор предузећа „ХЕ на Дрини“ Недељко Перишић.

Радио Вишеград основан је 20. априла 1992. године.