Пријем за ученике генерације

21.07.2017.

Вршилац дужности директора предузећа „Хидроелектране на Дрини“ Недељко Перишић организовао је данас пријем за ученике генерације вишеградске Средње школе „Иво Андрић“ Драгану Чарапић и Основне школе „Вук Караџић“ Вука Шијаковића.

Перишић је рекао да је предузеће „Хидроелектране на Дрини“ фактор привредне и енергетске стабилности Републике Српске и да се у великој мјери ослања на кадар из Вишеграда, због чега је важно успоставити добру комуникацију са младима.

„Задовољство ми је да примим младе и успјешне људе. Наставићемо и даље да их подржавамо и желим им свима успјешну будућност“, истакао је Перишић.

Ученик генерације Средње школе „Иво Андрић“ Драгана Чарапић захвалила је на пријему, јер је препознат њихов труд и залагање.

„На овај начин сам подстакнута на даљи рад. Уписала сам Електротехнички факултет у Новом Саду“, додала је Чарапићева.

Ученик генерације Основне школе „Вук Караџић“ Вук Шијаковић рекао је да му овај пријем служи као подстицај да остварени успјех понови у средњој школи.

Директор Средње школе „Иво Андрић“ Ђорђе Мршевић каже да ова школа и предузеће „Хидроелектране на Дрини“ имају веома добру сарадњу.

„Добијамо подршку од `Хидроелектрана на Дрини`. Наши ученици иду на сва такмичења и зато је један од њих и најбољи“, рекао је Мршевић.

Директор Основне школе „Вук Караџић“ Момир Радојчић оцијенио је да је ово подстрек за све ученике да наставе да се боре и уче, јер се рад увијек препознаје.

„Захваљујем се предузећу `Хидроелектране на Дрини`, која је наш поуздан партнер на свим пољима, а посебно када је ријеч о надареним ученицима“, додао је Радојчић.

СРНА