Пријем за пензионисаног радника Бранка Филиповића

18.01.2023.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић уприличио је пријем за пензионисаног радника Бранка Филиповића, који је стекао услове за пензионисање.

Филиповић је захвалио на пажњи начелнику општине и предсједнику Скупштине Српку Баранцу, на достојанственом одласку у пензију.

„Захваљујем се начелнику и предсједнику на подршци у раду, за вријеме мог мандата у предузећу Комуналац. Без њихове помоћи предузеће би дошло у ситуацију да не може опстати“, истакао је Филиповић.

Он је рекао да је зхавалан на томе што у пензију одлази из предузећа, а не са Завода за запошљавање.

„Младима поручујем да воле свој посао, да савјесно обављају посао, да сарађују са претпостављеним и колегама јер без тимског рада нема ни напретка“, поручио је Филиповић.

Ђуревић је рекао да је ово скроман гест за бившег директора предузећа Комуналац, гдје се не смије заборавити његов допринос у претходном раду.

„Комунално предузеће је једно од важнијих у нашем граду. Много проблема има, али заједничким радом и договором смо успјевали да пребродимо све проблеме и изнађемо најбоља рјешења за наше суграђане“, истакао је Ђуревић.

Баранац је пожелио да Филиповић што дуже користи пензионерске дане.

„Хвала му што је дио живота провео у Комуналцу, гдје покушао да санира предузеће и да грађанима Вишеграда омогући да њихов град буде што чистији“, рекао је Баранац.