Пријем за пензионисаног командира

04.12.2018.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић уприличио је данас пријем за бившег командира локалне станице јавне безбједности Зорана Ушћумлића који ових дана одлази у пензију.

Ушћумлић се захвалио начелнику општине Вишеград на изузетној сарадњи и коректном односу у претходном периоду.

„Веома сам захвалан на свим његовим активностима које су допринјеле да се унаприједи рад Министарства унутрашњих послова Републике Српске и полицијске станице Вишеград“, истиче Ушћумлић.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић каже да је општина имала добру сарадњу са Ушћумлићем и да ће увијек придавати значај свим људима који су обављали високе функције у овој локалној заједници.

„Ми се не одричемо добрих и квалитетних људи, а заједно ћемо учествовати и у будућим пројектима који су за добробит свих становника Вишеграда“, наглашава Ђуревић.

Он подсјећа да је на вишеградским улицама повећан број сигурносних камера које су утицале да овај град буде веома безбједан.

„Сваки дан у Вишеграду је све већи број туриста, а у задњих годину дана велики број миграната пролази кроз нашу општину и ми смо се опредјелили да на такав начин и у сарадњи са МУП-ом Републике Српске повећамо безбједност свих наших суграђана“, сматра Ђуревић.

Ђуревић додаје да је недавно уприличен сличан пријем за одлазак у пензију бившег директора Средње школе „Иво Анрић“ Ђорђа Мршевића.