Пријем за пензионере општинске управе

21.09.2021.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић уприличио је поводом крсне славе општине Мале Госпојине пријем за пензионисане раднике општинске управе и том приликом им уручио пригодне поклоне.

„Као и сваке године организујемо пријем пензионера који су свој радни вијек провели у општинској администрацији. Задовољство нам је да се одазову и посебно што видимо да им је драго што их се сјете њихове колеге“, рекао је Ђуревић.

Он је нагласио да се и у овим тешким временима успијевају све обавезе испунити, а тако и на дан славе општине.

Пензионер Тодо Шкобо захвалио је начелнику и управи који се сјете пензионера.

„Мало је колектива који на славу позива и своје раднике. У име пензионера општине и пензионера Вишеграда захваљујем се и желим много среће“, рекао је Шкобо.

Пензионисани радник општинске управе Анђа Тасић захвалила је начелнику који се сјетио пензионера и рекла да им овај пријем значи много.

Обиљежавање крсне славе и Дана општине почиње литургијом у Цркви Рођења Пресвете Богородице.

Након литургије услиједиће литија улицама од храма до зграде општинске управе у Андрићграду, гдје ће бити обављено ломљења славског колача.

У 12.30 часова у сали факултета у Андрићграду планирана је додјела захвалница заслужним појединцима који су допринијели развоју и промоцији туризма у општини Вишеград.

СРНА