Пријем за пензионере општинске управе

21.09.2023.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић уприличио је данас пријем за пензионисане раднике Општинске управе, поводом крсне славе општине – Мале Госпојине, те им уручио пригодне поклоне.

„Традиционално, као и сваке године организујемо пријем за пензионисане раднике. Ове године је велики број пензионера, лијепо их је видјети насмијане и здраве. Сваке године их је све више, што показује да и њима значи пријем, да их нисмо заборавили“, рекао је Ђуревић.

Пензионер Тодо Шкобо захвалио је начелнику и Општинској управи за пријем. „Мало је колектива који на славу позива и своје пензионисане раднике. Заслужили смо, велики је рад био“, рекао је Шкобо.

Пензионисани радник Општинске управе Анђа Тасић захвалила је начелнику који се сјетио пензионера и рекла да им овај пријем значи много.

„Дивно нам је, да нам овако остане, да будемо сложни, да долазимо. Срећна сам што сам овдје“, истакла је Тасић.

Обиљежавање крсне славе и Дана општине почиње литургијом у Цркви Рођења Пресвете Богородице. Након литургије услиједиће литија улицама од храма до зграде Општинске управе у Андрићграду, гдје ће бити обављено ломљења славског колача.

СРНА