Пријем за одбојкашице у „Хидроелектранама на Дрини“

19.04.2019.

Директор предузећа „Хидроелектране на Дрини“ у Вишеграду Недељко Перишић организовао је данас пријем за чланове управе, спортске раднике и одбојкашице Клуба „Хидроелектране на Дрини“, које су освојиле шампионат Републике Српске и пласман у Премијер лигу БиХ.

Перишић је истакао да је овај успјех одбојкашица потврда доброг и континуираног рада протеклих година.

Он је нагласио да је предузеће „Хидроелектране на Дрини“, као друштвено одговорна компанија, изузетно поносно што је одабрало да помогне рад овог успјешног одбојкашког клуба који носи њихово име.

„То је била добра инвестиција и наставићемо да помажемо рад овог и осталих клубова у Вишеграду, да би њихове побједе биле константне“, додао је Перишић.

Он је истакао да је Вишеград град спорта и да је врло тешко бити најбољи у таквом граду, а да одбојкашице Клуба „Хидроелектране на Дрини“ то дефинитивно јесу и да заслужују велику пажњу.

Перишић је нагласио да се додатна пажња мора придавати промоцији спорта, здравом одрастању и да то треба да буде фокус свих клубова.

Предсједник Одбојкашког клуба „ХЕ на Дрини“ Владимир Гладанац истакао је да је клуб остварио до сада најзначајнији успјех, са 18 побједа.

„Сљедеће године такмичићемо се у Премијер лиги БиХ, гдје је ниво такмичења много виши него до сада. Трудићемо се да оправдамо предходне резултате и све оно што је Клуб створио током дугог низа година“, додао је Гладанац.

Он је навео да очекује помоћ са свих страна и да ће управа у наредном периоду предузети потребне мјере за нормално функционисање Клуба.

Тренер Јово Сарић истакао је да се у спорту мора много и дуго радити и да је без искусних играча јако тешко правити озбиљнији резултат.

Капитен Одбојкашког клуба Ивана Плећић рекла је да је поносна што је дио екипе која је остварила овако добар резултат, те захвалила предузећу „Хироелектране на Дрини“.

„Надам се да смо оправдали њихово спонзорство, јер су они, осим општине главни спонзори“, додала је Плећићева.

СРНА