Пријем за Илинку Баранац

25.11.2021.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић уприличио је данас пријем поводом одласка у пензију референта за Дјечију заштиту у Центру за социјални рад Илинке Баранац, која је дио свог радног вијека провела на пословима у овој установи.

Ђуревић је овом приликом рекао да је у данашње вријеме ријеткост наићи на људе који су као Бранац у потпуности посвећени свом послу и да дају максимум за оно за шта су на крају плаћени.

Он је истакао да је Баранац један од бољих и вриједнијих радника, не само у Центру за социјални рад, већ и у свим општинским установама, укључујући и администрацију.

„Било ми је задовољство ових пет година сарађивати са госпођом Баранац“, навео је Ђуревић, додајући да ће  врата општине увијек бити широм отворена, не само за њу, већ за све оне раднике који заслужено оду у пензију.

Баранац се захвалила начелнику на указаној пажњи и пријему, као и директору Центра за социјални рад и колегама, са којима је радила 27 година.

„Радила сам на пословима Дјечије заштите 23 године и веома сам срећна и задовољна што сам била дио ове установе и свој посао обављала савјесно и одговорно“, казала је она.

Бранац је навела да је 20 година радила на пројекту Социјализације дјеце у Републици Српској, кроз који је више од 1.000 вишеградских малишана имало могућност да оде на море у пратњи родитеља и васпитача.