Пријем у општини за Огњена Коромана

30.03.2018.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић изразио је увјерење да ће бити велика заинтересованост дјеце са овог подручја за међународни дјечији фудбалски камп, који ће на Јахорини организовати прослављени фудбалер Огњен Короман.
Ђуревић је данас са Короманом разговарао о фудбалском кампу, који ће бити одржан у јулу.

„Вјерујем да ће постојати велика заинтересованост наше дјеце за камп и да ће препознати значај једног таквог пројекта“, истакао је Ђуревић.

Он је додао да је разговарано и о будућој сарадњи, те захвалио Короману за посјету.

Короман је рекао да је у општини Вишеград срдачно дочекан и да му је пружена велика подршка за пројекат који организује.

„Планирано је да камп буде одржан од 1. до 7. јула на Јахорини уз присуство бројних спортских менаџера и бивших фудбалских асова, мојих пријатеља прије свега, Сава Милошевића, Матеје Кежмана, Саше Илића, Владимира Петровића Пижона, Милоша Шестића, Ивице Краља, Дике Стојановића, тако да ће то бити плејада великих некадашњих играча“, истакао је Короман.

Према његовим ријечима, планиран је долазак и играча „Црвене звезде“ и „Партизана“, али то зависи од њихових обавеза које буду имали.

Короман је рекао да ће увијек изаћи у сусрет фудбалском клубу „Дрина“ из Вишеграда и да ће бити ту када год буде требало за организовање гостовања клубова из Србије, односно „Звезде“ и „Партизана“ и репрезентације.

„На турниру у Вишеграду који се традиционално одржава учествоваће `Црвена звезда` и то је један од договора са састанка“, напоменуо је Короман.

Састанку су присуствовали чланови Управе Фудбалског клуба „Дрина“ и чланови секције „Бамби-Соко“.

Короман је рођен на Палама, играо је за „Црвену звезду“, ОФК „Београд“, „Раднички“. Био је репрезентивац Србије и Црне Горе.

СРНА