Представници општине Вишеград на обиљежавању крсне славе града Добој и Требиња и општине Рогатица

20.08.2023.

Представници општине Вишеград су поводом  обиљежавања Преображења Господњег присуствовали обиљежавању крсне славе и Дана општине Рогатица и крсне славе града Добој и Требиње.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је да је задовољство присуствовати обиљежавању крсне славе у општинама и градовима са којима Вишеград има дугогодишњу сарадњу и пријатељство.

„У име општине Вишеград и своје име желим им да дуго година обиљежавају крсну славу и да свој град достојно развијају“, поручио је Ђуревић.

Ђуревић је присуствовао и свечаној сједници Скупштине града Требиња.

Градоначелник Ћурић је честитајући свима славу, рекао да је велика част што је у Требиње дошло преко 50 делегација из региона.

„Оно што желим да поручим да заједно и сложно можемо доста више. Треба да урадимо оно што обећамо и ово је прилика да подсјетимо шта смо радили од прошле године. А шта до сљедеће. Желим да се преобразимо сви на боље“, истакао је градоначелник Требиња.

Град Добој обиљежио је крсну славу – Преображење Господње и том приликом представници Вишеград су били дио ове свечаности.

Обиљежавању Дана и крсне славе општине Рогатица присуствовали су и представници општине Вишеград.