Подршка младим спортистима

16.03.2023.

Начелник Вишеграда Младен Ђуревић данас је на пријему за ученике Средње школе „Иво Андрић“ који су остварили запажене резултате на спортским такмичењима истакао да општина на овај начин жели да подржи најбоље амбасадоре овог града.

„У складу са могућностима помажемо младе људе како бисмо им показали да водимо бригу о младој популацији, они су најбољи амбасадори нашег града који својим резултатима представе Вишеград на прави начин“, истакао је Ђуревић.

Директор Средњошколског центра „Иво Андрић“ Драгана Зечевић изразила је задовољство што општина препознаје труд и рад ученика, јер се улагањем у дјецу улаже у бољу будућност.

Она је рекла да ученици учествују у свим спортским такмичењима које организује Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске, а да ће од сада захваљујући спонзорима школу и општину представљати у јединственим дресовима.

Зечевићева је истакла да ученици имају подршку општине Вишеград и Управе предузећа „ХЕ на Дрини“ у организацији свих такмичења.

Ученици Средњошколског центра у овој школској години освојили су запажене резултате, треће мјесто у женском футсалу, треће мјесто у одбојци, а у наредним данима такмичиће се у рукомету и кошарци.

СРНА