Подршка каратисткињи Селени Леканић за одлазак на првенство Европе

27.07.2021.

Директор предузећа „Хидроелектране на Дрини“ Недељко Перишић примио је данас првака БиХ у каратеу Вишеграђанку Селену Леканић и обећао да ће ово предузеће подржати њем одлазак на предстојеће првенство Европе, које ће бити одржано у Финској.

Перишић је новинарима рекао да је предузеће преузело обавезу да трошкове одласка у Финску, у највећој мјери, стави на свој терет.

„Поносни смо што из Вишеграда имамо првака БиХ и сигуран сам да ћемо по окончању Европског првенства у Финској дочекати Селену са добрим резултатима. Карате клуб `Дрина` је изњедрио много шампиона и сигуран сам да ће Селена бити једна од њих“, нагласио је Перишић.

Он је рекао да је ово предузеће увијек уз спортисте, успјешне појединце у осталим сегментима, те да ће наставити да подржавају успјешне младе људе.

Леканићева је рекла да ће од недјеље, 1. августа, до 9. августа бити на припремама у Сарајеву, а 15. августа полази за Финску.

„Надам се да ћу узети медаљу, а прије свега желим да представим свој град и земљу. Хвала свима који су ме подржали, директору Хидроелекране, начелнику општине Младену Ђуревићу и тренеру“, истакла је Леканићева.

Она је напоменула да је овај пријем подстакао да ради још више за себе, али и за локалну заједницу коју представља.

СРНА