Подијељено 110 пакета за социјално угрожене грађане

03.01.2024.

Центар за социјални рад у Вишеграду, у сарадњи са општинском управом и Црквеном општином Вишеград, обезбиједио је поводом божићних празника 110 пакета за социјално угрожене грађане.

Вршилац дужности директора Центра за социјални рад Милица Стојановић рекла је да у сарадњи са општином Вишеград и ове године Центар врши подјелу божићних пакета за социјално угрожено становништво.

„Ово је још један показатељ да Центар брине о својим корисницима, те да ћемо у сарадњи са општином и у наредном периоду наставити спроводити сличне активности. Користим ову прилику да свим становницима православне вјероисповијести честитам наступајући Божић, са жељом да га проведу прије свега у добром здрављу“, истакла је Стојановићева.

Начелник општине Младен Ђуревић рекао је да општина на овај начин жели помоћи социјално угроженим породицама да лакше дочекају најрадоснији хришћански празник Божић, те свима пожелио да празнике проведу у срећи и здрављу.

Протојереј-ставрофор Александар Топаловић рекао је да се током божићних празника треба сјетитити и суграђана који су у тешком материјалном стању како би и они Божић прославили у радости.

СРНА