Отворена изложба Удружења „Мој пријатељ“

12.04.2017.

Удружење особа са потешкоћама у развоју „Мој пријатељ“ из Вишеграда организовало је данас хуманитарну изложбу поводом Ваксрса на којој су посјетиоци могли да донирају новац и на тај начин дају допринос за даљи рад овог удружења које броји 18 чланова.

Предсједник Удружења „Мој пријатељ“ Драгана Антић рекла је новинарима да је изложба организована поводом предстојећег празника Васкрса, са циљем да буде представљена креативна страна чланова удружења.

„Дјеца и њихови родитељи су бојили јаја. Желимо да дођу сви и виде колико су наша дјеца и њихови родитељи креативни“, додала је Антићева.

Она је истакла да је изложба својеврсна порука да су сви равноправни и да Удружење кроз креативне радионице промовише живот особа са инвалидитетом, као и особа са потешкоћама у развоју.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је да је општина обезбједила просторије за рад и окупљање чланове Удружења „Мој пријатељ“.

„Настојимо да помогнемо у складу са могућностима, а највећа подршка коју пружамо је да покажемо да пратимо рад вриједне дјеце и њихових родитеља“, истакао је Ђуревић.

СРНА