Одржан заједнички састанак начелника општина Вишеград, Рудо, Чајетина и Прибој

08.02.2021.

У општини Чајетина данас је одржан састанак, на којем су присуствовали начелници општине Вишеград Младен Ђуревић, Рудо Драгољуб Богдановић, Чајетине Милан Стаматовић и Прибоја Лазар Рвовић, како би договорили заједничке пројекте и унаприједили пословну сарадњу.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је да му је задовољство сарађивати са сусједним општинама, а посебно туристичким центром, какав је Златибор.

„Много тога је договорено, а прије свега рад на заједничким пројектима све три сусједне општине. Наш циљ је унапријеђење живота свих становника ове општине и на томе радимо. Туризам је окосница развоја општине Вишеград и сигуран сам да ту можемо још много да напредујемо“, нагласио је Ђуревић.

Ђуревић је нагласио да ће сарадња између ових општина бити усмјерена на туризам и на младе људе, који су приоритет локалне заједнице.

Он је подсјетио да су ове општине наслоњене једна на другу и да је ово прилика да се учврсте везе које ће представљати темељ за остваривање заједничких циљева.

Састанку је присуствовао и потпредсједник Привредне коморе Србије Раде Љубојевић.