Одржан пријем за руководство СРНЕ

28.05.2018.

За представнике Новинске агенције Републике Српске /Срна/ у суботу је уприличен пријем у Градској кући у Андрићграду, на коме је било ријечи о раду и сарадњи ове агенције са општином Вишеград.
Главни и одговорни уредник Срне Татјана Парађина је овом приликом истакла да имају одличну сарадњу са представницима локалне власти вишеградске општине.
“ Ми имамо свог дописника који покрива подручје Вишеграда, дешавања у Андрићграду, Дрвенграду, што је од великог значаја за ову општину”, казала је Парађина, те навела да Вишеград не би био толико отворен према другим дијеловима Српске да није Срне, чији корисници мјесечно имају око 80 вијести са подручја ове општине.
Према њеним ријечима сарадња са градском управом је на завидном нивоу као и са начелником Младеном Ђуревићем.
Дописнику Срне из Вишеграда Јовани Боровчанин Ђуревић представници ове агенције додијелили су захвалницу за дугогодишњу успјешну сарадњу и допринос развоју агенције.
“ Имала сам част и привилегију да будем један од пет новинара који је добитник признања за новинарство, казала је Ђуревићева, те додала да је сарадња са Срном општини Вишеград отворила нови прозор у свијет за сва дешавања са овог подручја.