Одиграна представа за малишане у обданишту „Невен“

17.04.2019.

У обданишту „Невен“ у Вишеграду данас је одиграна представа „Кад су деца кући сама“ Позориштанца „Бубамара“ из Београда, у режији Јована Крстића.

Крстић је рекао да је ова представа дјечији мјузикл са пуно прикладних сонгова, писаних искључиво за намјену данашње изведбе.

„Представа илуструје разна догађања која се дешавају дјеци када остану сама код куће и препуна је кореографско-музичких момената“, навео је Крстић.

Он је истакао да му је веома драго што гостују у обданишту „Невен“ и додао да се глумци Позориштанца „Бубамара“ традиционално једном годишње друже са вишеградским малишанима.

Директор обданишта „Невен“ Данка Митровић рекла је да је данашња представа дио редовних годишњих активности ове установе и предиђених годишњим програмом рада.

„Оно што је куриозитет ове године је да смо се прилагодили данашњим активностима, а у годишњој представи, заједно са редовним полазницима обданишта, учествоваће и уживати и дјеца која похађају тромјесечни програм припреме дјеце за школу“, навела је Митровићева.