Онлајн обука у оквиру Програма подршке предузетницима са потешкоћама у пословању

14.04.2020.

Развојна агенција Републике Српске у оквиру пројекта „Прихватање неуспјеха да би се олакшало пружање „друге шансе“ предузетницима у Дунавској регији“ – DanubeChance2.0  реализује Програм подршке предузетницима са потешкоћама у пословању.

Циљ програма је пружање подршке предузетницима у превенцији кризе, стварању  могућности поновног покретања пословне активности, информисању о алтернативним изворима финансирања и промоцији предузетништва „друге шансе“. Овај бесплатан вид подршке намијењен је почетницима у пословању, предузетницима са потешкоћама, као и онима који желе да поново  покрену посао након неуспјеха. Пројекат DanubeChance2.0 суфинансира Европска унија из фондова ERDF, IPA и ENI у оквиру Дунавског транснационалног програма.

С обзиром на ванредне околности изазване пандемијом вируса корона, а поштујући све прописане мјере од стране надлежних које укључују забране окупљања, Развојна агенција Републике Српске ће преостале обуке оквиру Програма подршке предузетницима са потешкоћама у пословању организовати онлајн.

Tим поводом поново позивамо занитересоване учеснике да се пријаве за учешће на онлајн обукама:

  • ”Приступ финансијама за оне чији пословни план није усипио” 21. и 22. априла 2020. године и
  • ”Законодавство”  28. априла 2020. године.

Пријаве са контакт подацима потребно је  послати на info@rars-msp.org  најкасније до 17. априла 2020. године након чега ће учесници добити детаљна упутства о начину реализације обука.

Више информација о овом позиву можете пронаћи  на веб страници Развојне агенције Републике Српске http://www.rars-msp.org/sr/poziv-za-ucesce-u/n1329   и Предузетничког портала Републике Српске http://www.preduzetnickiportalsrpske.net/banja-luka-poziv-za-uces-e-u-onlajn-obukama-u-okviru-programa-podrske-preduzetnicima-sa-potesko-ama-u-poslovanju/ .