Новогодишња приредба обданишта „Невен“

26.12.2023.

Више од 100 малишана из обданишта „Невен“ заједно са васпитачима приредило је новогодишњу приредбу у којој су се представили богатим програмом плесом, пјесмом и рецитацијама за родитеље и посјетиоце.

Директор обданишта Данка Митровић рекла је да је ово једна од најљепших, годишња приредба која се реализује на измаку једне и почетку наредне године.

„То је тренутак када сумирамо наше резултате успјехе и неуспјехе и све оно што смо урадили са нашом дјецом. Било је дивно, част и задовољство гледати наше малишане који су били велики умјетници, а њихови родитељи се радовали попут дјеце“, истакла је Митровићева.

Сарадник за васпитно-образовни рад Сања Кујунџић Тасић рекла је да су малишани уживали у разним активностима стварајући незаборавне успомене и развијајући важне вјештине кроз игру и учење.

„У претходном заједно смо украшавали просторије, пјевали пјесме и уживали у чаролији празника. Наши васпитачи су омогућили креативно окружење за дјецу, а приредба је показала да смо много тога научили“, истакла је Кујунџић Тасић.

У обданишту „Невен“ борави 126 дјеце.