Његош Ђуричић – побједник турнира

05.04.2019.

Побједник овогодишњег Отвореног турнира у стоном тенису „Вишеград 2019“ је Његош Ђуричић из града домаћина, који је у финалу савладао Миодрага Стојановића из Новог Горажда.

Ђуричић рекао је да је конкуренција била веома јака и да је Турнир „Вишеград 2019“ добро организован, као и сваке године.

„Драго ми је да видим све више дјеце и да је стони тенис све популарнији међу младим. На овом турниру учествујем шести или седми пут, али првенствено ради дружења и забаве. Радо ћу се одазвати и наредне године“, истакао је Ђуричић.

Други финалиста Миодраг Стојановић навео је да је финале било веома добро и да је побједник заслужено освојио прво мјесто.

У борби за трећу позицију, Ђорђе Филиповић из Зворника побиједио је Новака Кнежића из Вишеграда.

Најмлађи учесник турнира Горан Тановић из Чајнича, који има 11 година, рекао је да тренира стони тенис три мјесеца и да је веома задовољан Турниром на којем учествује први пут.

На Турниру „Вишеград 2019“ учествовало је 29 играча, међу којим и представник ЛОТ тима из Словачке, Новог Горажда, Чајнича, Зворника и града домаћина.

Организатор и покровитељ Турнира је општина Вишеград, а утакмице су игране у фискултурној сали Средње школе „Иво Андрић“.

СРНА