НДП и СНСД о важним питањима за вишеградску општину, али и Српску

09.11.2023.

У Вишеграду је данас на састанку предсједника НДП-а Бојана Шапурића и начелника вишеградске општине Младена Ђуревића разговарано о ситуацији у тој локалној заједници гдје је НДП коалициони партнер са СНСД-ом, о важним питањима на којима заједнички планирају радити у области туризма, као и о актуелној ситуацији у Републици Српској и начинима на које Српска може да одговори на све оно са чим је суочена.

„Разговарали смо о стању у општини Вишеград, политичкој ситуацији, узимајући у обзир да је НДП коалициони партнер са СНСД-ом. Намјеравамо да и у наредном периоду тако буде“, рекао је Шапурић.

Он је навео да је на састанку било ријечи и о тренутној политичкој ситуацији у Републици Српској и о томе како Српска може да одговори на све што се дешава.

Шапурић, који је из Требиња, истакао је да је разговарано и о протеклој туристичкој сезони, те даљој сарадњи Вишеграда са Туристичком организацијом града Требиња.

Ђуревић, који је предсједник Општинског одбора СНСД-а Вишеград, навео је да је разговарано о даљој подршци НДП-а СНСД-у, о плановима битним за становнике Вишеграда и о важним питањима на којима заједнички планирају радити у области туризма.

„Све што радимо је с циљем бољег стандарда живота, тако да су и ови састанци позитивни јер општине и градови требају бити повезани“, рекао је Ђуревић.

Састанку је присуствовала и предсједник Општинског одбора НДП-а у Вишеграду Данка Радовић.

СРНА