Начелник уручио помоћ старици у избјегличком насељу Незуци

12.04.2017.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић посјетио је данас старицу Мару Нинковић, која живи у избјегличком насељу Незуци, и уручио јој скромну хуманитарну помоћ.

„Поводом предстојећег празника Васкрса дошли смо да обиђемо нашу суграђанку Мару, како би подијелили радост поводом празника и омогућили јој да лакше и боље прослави Васкрс“, рекао је Ђуревић.

Он је истакао да општина помаже социјалним категоријама и онима којима је помоћ потребна, у складу са могућностима.

„Свим становницима у насељу Незуци биће подијељено по двије шкољке јаја, а у сарадњи са Центром за социјални рад направљен је списак чланова и шкољке јаја добиће више од 100 корисника“, додао је Ђуревић.

Он је напоменуо да ова помоћ неће ријешити проблеме које имају социјално угрожене породице, али да жели да осјете да општина брине о својим грађанима.

Мара Нинковић захвалила је начелнику општине за помоћ која јој, како каже, пуно значи јер ће успјети да лакше и боље припреми храну за Васкрс.

„Начелник је обезбиједио помоћ за Божић и ево сада храна коју сам добила помоћи ће ми у наредном периоду, а посебно за празник“, прича Нинковићева.

Она каже да живи сама и да је кроз живот имала много проблема, те да је након рата једина из свог села дошла у Вишеград.

СРНА