Начелник општине поклонио играчке обданишту „Невен“

15.10.2021.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић посјетио је данас обданиште „Невен“ и том приликом уручио играчке за ову установу.

„И у овим тешким временима нашли смо могућности да обрадујемо наше најмлађе суграђане. Општина Вишеград издвојила је одређена средства и купила играчке за дјецу која бораве у обданишту `Невен`“, рекао је Ђуревић новинарима.

Он је истакао да је општина обезбиједила играчке обданишту који има изузетно велику улогу у одрастању малишана, те похвалио управу и запослене у овој установи.

„Ово је једна од бољих установа у нашој општини, испуњавају све што је потребно нашој дјеци. Успијевају да одоле свим изазивима и да не прекидају са радом што много значи родитељима који су своју дјецу повјерили овој установи на чување“, нагласио је Ђуревић.

Директор обданишта Данка Митровић рекла је да ће играчке знатно олакшати рад са малишанима, а њима боравак у установи учинити ведријим и веселијим.

„Сарадња са локалном заједницом увијек је била веома добра, а посљедњих година се можемо похвалити да је изузетно добра и од великог значаја за рад наше установе. Начелник општине је пун разумијевања за све потребе наше установе и на сваку молбу за побољшање квалитета нашег рада никада се није оглушио“, нагласила је Митровићева.

У обданишту „Невен“ борави 98 дјеце.

СРНА