На МОСИ отпутовало 73 спортиста

03.07.2019.

Спортисти из Вишеграда отпутовали су на 56. Међуопштинске омладинске спортске игре /МОСИ/ које данас почињу на Сокоцу, а 73 спортиста такмичиће се у фудбалу, одбојци, рукомету, каратеу, планинарењу, бициклизму, стрељаштву и одбојци на пијеску.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић пожелио је свим спортистима успјешан наступ на предстојећем такмичењу.

„Ово је лијепа промоција спорта и општине Вишеград која је и ове године подржала одлазак наших спортиста на МОСИ“, рекао је Ђуревић.

Секретар Рукометног клуба „Вишеград“ Данко Јевђевић рекао је да ће рукометаши играти у групи са екипама из Нове Вароши, Пријепоља и Мојковца.

„Очекујемо повољан резултат и што више бодова за општину Вишеград, јер су се момци претходних дана веома добро спремали“, навео је Јевђевић.

Рукометаш Владе Пецикоза рекао је да не гаји претјерана очекивања јер су најмлађа екипа на такмичењу, те истакао да ће се потрудити да дођу до полуфинала.

Одбојкашица Ана Николић каже да на овогодишњим спортским играма очекује запажене резултате њене екипе.

Фудбалер Немања Бојановић рекао је да на почетку такмичења његова екипа неће бити комплетна, те изразио очекивање да ће у наставку остварити што боље резултате.

На Међуопштинским омладинским спортским играма на Сокоцу очекује се учешће више од 2.000 спортиста из Србије, Црне Горе, Републике Српске и Федерације БиХ.

МОСИ ће трајати до 7. јула.

СРНА