На МОСИ отпутовало 35 спортиста

04.07.2018.

Вишеградски спортисти отпутовали су данас на 55. Међуопштинске омладинске спортске игре /МОСИ/, које ће трајати до недјеље, 8. јула у Прибоју.

На МОСИ је данас отпутовало 35 од укупно 70 спортиста, док ће остали путовати током седмице, зависно од распореда такмичења.

Вишеграђани ће се такмичити у седам дисциплина-фудбалу, кошарци, одбојци, планинарству, стрељаштву, каратеу и бициклизму.

Тренер Одбојкашког клуба „ХЕ на Дрини“ Јово Сарић изразио је задовољство учешћем на овим играма.

„Екипа је у пуном саставу, а за ове игре наши спортисти имају посебну мотивацију. Надамо се добром резултату“, истакао је Сарић.

Вишеграђане је на МОСИ испратио начелник општине Вишеград Младен Ђуревић, који им је пожелио пуно успјеха у предстојећим такмичењима са жељом да се врате са што више медаља.„Вишеград као и сваке године, спремно дочекује МОСИ. Велики број учесника заступљен је у спортским дисциплинама“, истакао је Ђуревић.

Он је додао да општина Вишеград помаже одлазак, смјештај и све што је потребно за учествовање на играма.

На 55. Међуопштинским омладинским спортским играма очекује се учешће 3.000 спортиста из тридесетак општина са подручја југозападне Србије, сјевера Црне Горе и источног дијела Републике Српске и Федерације БиХ.

Такмичари ће се надметати у 15 спортских дисциплина у мушкој и женској конкуренцији.

СРНА