Милан Јакшић нови вршилац дужности начелника за финансије

14.10.2019.

Одборници Скупштине општине Вишеград именовали су данас Милана Јакшића за новог вршиоца дужности начелника општинског Одјељења за финансије.
Претходно је разријешен досадашњи начелник Одјељења за финансије Његош Танасковић, који је ову функцију обављао три мандата.

Танасковић је, обраћајући се одборницима, рекао да функцију обавља више од десет година и да је дошло до замора и да је потребно уложити више енергије.

„У договору са начелником општине дошли смо до закључка да млађе снаге са више енергије треба да преузму ову функцију, а ја ћу се трудити да и даље допринесем у свом раду“, истакао је Танасковић.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је да су одборници данас усвојили одлуку о стипендирању студената за наредну школску годину, те да су усвојене и одлуке везане за реализацију комуналне и грађевинске инфраструктуре.

Он је најавио да се припрема Нацрт буџета за текућу годину, један од најважнијих докумената општине Вишеград.

Предсједник Скупштине општине Вишеград Билал Мемишевић рекао је да су одборници упознати о извршењу пројеката општине Вишеград за прошлу годину.

Нови вршилац дужности начелника Одјељења за финансије Милан Јакшић /37/ дипломирао је на Економском факултету у Бањалуци. У општину Вишеград запослен је 2006. године као приправник, гдје остаје у радном односу.

СРНА