Малишани правили честитке поводом 8. марта

08.03.2024.

Поводом 8. Марта- Дана жена у вишеградском вртићу „Невен“ одржана је креативна радионица на којој су малишани са мушким члановима породице израђивали симболичне поклоне и честитке којима ће обрадовати маме, баке и старије сестре.

Сарадник за васпитно-образовни рад Сања Кујунџић-Тасић каже да је ово прилика да се малишани уз игру забаве са својим очевима, а у исто вријеме развију маштовитост, креативност и моторичке способности.
„Радионица има вишеструки циљ, прије свега јачање везе између очева и њихове дјеце кроз заједничке активности, као и подршка мајкама и женама пружајући пажњу“, додала је Кујунџић-Тасић.

Отац дјечака Косте, Владимир Гладанац рекао је да је ово само један од начина да мамама и осталим припадницама љепшег пола покажу своју љубав.
„Породица као основна ћелија нашег друштва је најбитнија, а ово је лијеп повод да се још више повежемо са нашом дјецом“, истакао је Гладанац.

Отац дјевојчице Саре, Бојан Марковић рекао је да су честитке плод њихове маште и њихових руку и да ће то за све маме бити најљепши поклони.

У осмомартовској радионици су учествовали малишани пет вртићких група који похађају цјелодневни програм и двије групе предшколског програма.