„Кафе Галерија“ побједник Божићног турнира

06.01.2023.

Екипа „Кафе галерија“ из Вишеграда побједник је 27. Божићног турнира у малом фудбалу у овој општини.

Другопласирана је екипа „Кафе упитник“ из Рогатице, док је треће мјесто припало екипи „Лимо Чачак“ из Вишеграда.

Најбољи играч овогодишњег турнира је Раде Глишовић из екипе „Лимо Чачак“, стријелац Александар Миловић из екипе „Код“, док је титулу најбољег голмана турнира добио Слободан Голубовић из побједничке екипе турнира.

Побједнички пехаре и новчане награде од 7.000, 2.000 и 1.000 КМ уручили су некадашња кошаркашка репрезетативка Југославије из Вишеграда Славица Пецикоза, фудбалер руског „Балтика“ Гедеон Гузина и директор предузећа „Хидроелектране на Дрини“ Недељко Перишић.

Учеснику турнира Вељку Шкоњевићу из првопласиране екипе ово је прво учешће на турниру и има само ријечи хвале.

„Огромну захвалност дугујемо овој дивној публици која је током цијелог турнира била ту да бодри све, па и нашу екипу. Организација је била на врхунском нивоу, а све похвале и за судије“, рекао је Шкоњевић.

Најбољи играч турнира Раде Глишовић подсјетио је да је био на турниру прије двије године, те да је и ове године све било на врхунском нивоу.

Члан Организационог одбора турнира Јадранко Јањић рекао је да је турнир био изванредан и да ово све доприноси наставку његовања спортског духа и традиције.

Организатор и покровитељ манифестације је општина Вишеград, у сарадњи са Јавном спортском установом „Дрина“ из ове општине.

СРНА