Донирана татами подлога за безбједнију игру малишана

19.10.2023.

Предшколској установи „Невен“ у Вишеграду донирана је нова татами подлога за безбједнију игру малишана која им је недостајала, а донацију је обезбиједио шеф клуба одборника СНСД-а у Скупштини Вишеграда Дарко Андрић.

Директор вртића „Невен“ Данка Митровић рекла је да сматра да све што се у личном и професионалном животу уради лоше треба истаћи, али оно добро још више, прије свега да би се из масе истакли добри и вриједни људи.

„Андрић се не појављује први пут у улози донатора, сваки пут нас обрадује својим вриједним поклонима и иновативним идејама, а данас нас је даровао значајним поклоном који је био у дефициту у нашој установи, а који ће дјеци помоћи да здравије, љепше и удобније одрастају“, навела је Митровићева.

Андрић је рекао да му је жеља да помогне рад обданишта, као и да би личним примјером подстакао друге да учествују и помогну рад оваквих установа или појединце којима је помоћ потребна.

„Ријеч је о професионалној подлози за тренинге и играонице, да би дјеца могла вријеме да проводе на поду. Идеја је дошла тако што сам доводећи своју дјецу видио да им недостаје тог простора гдје могу сви да сједе и играју се“, навео је Андрић.

У обданишту „Невен“ борави 120 малишана распоређених у пет група.

СРНА