Донација „Беме“ Дому за лица са инвалидитетом

15.05.2023.

Технички директор фирме „Бема“ Маринко Умичевић уручио је данас донацију од 183 пара висококвалитетних папуча за кориснике Дома за лица са инвалидитетом у Вишеграду.

Умичевић је приликом посјете овој установи рекао да су на молбу за помоћ узвратили донацијом, те да је ово трећи пут да помажу овој установи.

„Папуче су израђене од природних материјала и намијењене су корисницима Дома за лица са инвалидитетом. Ми смо срећни када можемо другима помоћи“, рекао је он.

Он је напоменуо да се „Бема“, као друштвено одговорна фирма, до сада одазвала на мноштво хуманитарних акција, донација и различитих видова помоћи директно институцијама, установама, појединцима, а тиме и индиректно локалним заједницама и друштву у цјелини.

Захвалност за дарове изразио је директор Дома за лица са инвалидитетом Перо Крстић, нагласивши да ово није прва донација „Беме“ на чијем челу је Умићевић и да умногоме уљепшава свакодневицу корисницама.

„Захвални смо када видимо да има добрих људи који желе да помогну нашим корисницима и учине њихов боравак бољим у овој установи“, рекао је Крстић подсјетивши да су у Дому смјештене 183 кориснице из БиХ.

СРНА