Доласком фудбалера из Бразила порасло интересовање за утакмице

01.09.2023.

Доласком фудбалера из Бразила у Фудбалски клуб „Дрина ХЕ“ у Вишеграду порасло је интересовање посјетилаца за утакмице, рекао је предсједник Фудбалског клуба Дејан Крсмановић на пријему код начелника општине Младена Ђуревића за три бразилска играча Леонарда Хенрикеа, Андре Жуниора и Едуарда Хофмана, са којима овај спортски колектив креће у нову такмичарску сезону.
Крсмановић је рекао да овај клуб први пут у својим редовима има интернационалне играче, који су једно вријеме тренирали у Италији и да имају амбиције да се клуб врати у Прву лигу Републике Српске.

„На тренинзима су својом дисциплином доказали да представљају изузетно појачање и сигурни смо да ће дати огроман допринос у нашем тиму“, истакао је Крсмановић.

Ђуревић је рекао да се доласком нових суграђана, младих фубалера, који ће наредних годину дана бити у Вишеграду, унапређује фудбал у овом мјесту и спорт постаје све актуелнији.

ВИШЕГРАД, 1. СЕПТЕМБРА /СРНА/ – Предсједник Фудбалског клуба „Дрина ХЕ“ Дејан Крсмановић на пријему код начелника општине Младена Ђуревића за три бразилска играча Леонарда Хенрикеа, Андре Жуниора и Едуарда Хофмана, са којима овај спортски колектив креће у нову такмичарску сезону.

Двадесетдвогодишњи фудбалер Леонардо Хенрике рекао је да су веома срећни због доласка у Вишеград и тиме како су их становници овог града прихватили.

„За нас овај пријем представља посебну част, али првенствено обавезу да оправдамо повјерење и испунимо дужност према клубу и Вишеграду“, додао је Хенрике.

ФК „Дрина ХЕ“ сљедеће године обиљежава 100 година постојања клуба и планирано је да се у оквиру овог јубилеја одрже бројне манифестације у граду.

СРНА