Бранислав Андрић на челу Туристичке организације

22.04.2024.

Одборници Скупштине општине Вишеград, именовали су данас за новог вршиоца дужности директора Туристичке организације Бранислава Андрића, а разријешили досадашњег директора Марка Божића.

Према ријечима предсједника Скупштине општине Српка Баранца, ова одлука је донијета ради унапређења презентације туристичке понуде општине.

„Скупштинска већина сматра да није урађено довољно у туристичком промовисању Вишеграда, које је веома битно, а након дуже расправе за вршиоца дужности директора именован је Бранислав Андрић, дугогодишњи туристички радник“, рекао је Баранац.

Он је увјерен да ће Андрић на најбољи начин обављати посао и остварити добру сарадњу са локалном управом.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је да је одлука о преласку на трезорско пословање Дома здравља Вишеград усклађена са законом Републике Српске и мисли да ће имати своје бенефите.

„Такође имали смо неколико одлука о трошењу прихода од вода у прошлој години, гдје је предвиђено десетак пројеката које ћемо реализовати тим средствима“ рекао је Ђуревић.

Он је истакао да је на данашњем засједању именовано и неколико чланова надзорних одбора у јавним установама и предузећима чији је оснивач општина Вишеград.

СРНА