Богат програм ученика основне школе

24.05.2024.

Пригодном приредбом, у присуству бројних званица, у Основној школи „Вук Караџић“ у Вишеграду, обиљежен је Дан школе – Свети Ћирило и Методије.

Директор ове образовне установе Момир Радојчић рекао је да је школска година била изузетно успјешна, те да су ученици постигли завидне резултате на свим нивоима такмичења.

„Овом приликом желим да честитам свим нашим ђацима и да истакнем да су успјеси забиљежени и на конкурсима које је расписао Педагошки завод РС, а добри резултати су остварени и изван граница наше земље“, навео је Радојчић.

Он је упутио захвалност свим просвјетним радницима ове установе на пожртвованом раду као и општини Вишеград, општини Ново Горажде, предузећу „Хе на Дрини“, те свим установама, предузећима и појединцима уз чију помоћ је наставни процес подигнут на виши ниво.

Честитајући Дан школе ученицима и запосленима у овој установи, начелник општине Вишеград Младен Ђуревић је рекао да ће ова локална заједница и убудуће помагати њихов рад, а све у циљу бољих услова за школовање.

„Желим вам да и у наредним годинама успјешно обављате свој посао и постижете завидне разултате“, поручио је Ђуревић, истакавши да је данашњи програм приредбе још један доказ преданог рада просвјетних радника и ученика.

Током свечаности обиљежавања, директор Основне школе „Вук Караџић“ Момир Радојчић уручио је захвалнице представницима установа, предузећа,појединцима, те пензионисаним радницима који су пружили помоћ и подршку у раду ове образовне установе.

Основну школу у Вишеграду тренутно похађа 630 ученика.