Хотел „Вишеград“ и званично у друштву најуспјешнијих фирми у БиХ

07.07.2023.

Предузеће „Андрићев конак“ ,у оквиру којег послује хотел „Вишеград“, налази се у групи најуспјешнијих фирми у Босни и Херцеговини, чему свједочи и недавно уручен сертификат  међународне бонитетне куће „Company Wall business“ са изврсном оцјеном пословања.

Вршилац дужности директора предузећа Александар Гавриловић подсјетио је да је  2022. година била најуспјешнија за овај привредни субјект од његовог оснивања, са оствареним приходом од 1,5 милиона КМ, те да је успјешан рад настављен и у овој години.

„ Показатељ  доброг пословања хотела „Вишеград“ је и бонитетна оцјена АА+, а фактори који доприносе том резултату подразумијевају озбиљан приступ послу и домаћинско пословање, редовно исплаћивање плата и доприноса запосленима, а исплата пореза  се обавља у законском року“, нагласио је Гавриловић.

Он каже да је изврсној оцјени рада допринијело и пословање без судских спорова, без казни инспекцијских органа и кредитних задужења, додајући да су обавезе према добављачима плаћене у оквиру валута.

Гавриловић истиче и огромне заслуге запослених у хотелу „Вишеград“, са којима има изузетну сарадњу.

„На основу ових резултата можемо лакше и ефикасније доћи до клијената који ће препознати да се ради о озбиљном привредном друштву“, каже он,  напомињући да ће ова бонитетна оцјена помоћи и при реализацији планираних инвестиција у хотелу.

Према његовим ријечима, у плану је модернизација постојећих капацитета, ресторана, соба и спољашњег изгледа хотела.