Побједник Божићног турнира екипа „Е спорт“ из Источног Сарајева

05.01.2024.

Екипа „Е спорт“ из Источног Сарајева побједник је 28. Божићног турнира у малом фудбалу у Вишеграду.

Другопласирана је екипа „Кафе Галерија“ из Вишеграда, док је треће мјесто припало тиму „Лимарија Чачак“ из Вишеграда.

Пехар и новчану награду побједнику турнира уручио је начелник општине Вишеград Младен Ђуревић, а остале екипне и појединачне награде чланови Организационог одбора турнира.

Ђуревић је посебно захвалио многобројној публици, а организаторима честитао за овај успјешан регионални спортски догађај.

Члан Организационог одбора турнира Дејан Крсмановић истакао је да је ово међународни спортски догађај који окупља веома квалитетне екипе, а прати га и вјерна публика.

Најбољи играч овогодишњег турнира је Игор Ђорда из првопласиране екипе, који је истакао да је организација изванредна и да је из године у годину видан напредак.

Најбољи голман турнира Слободан Радић рекао је да му је ово дивно искуство, док је најбољи стријелац Бојан Марковић рекао да је конкуренција јака, али фер.

Овогодишњи турнир је имао и хуманитарни карактер – Дарко Крсмановић одлучио је да дрес АЦ „Милана“ са аутограмом Рада Крунића понуди на хуманитарну аукцију, а најбољу понуду, – од 500 КМ дао је Вишеграђанин Гедеон Гузина, фудбалер руског „Балтика“ и овај износ биће уплаћен за лијечење Стефана Ђурића из Вишеграда који је непокретан.

Организатор и покровитељ манифестације је општина Вишеград, у сарадњи са локалном Јавном спортском установом „Дрина“ и предузећем „ХЕ на Дрини“.

СРНА