За свако новорођено дијете у Вишеграду од Тајммедиа групације 200 КМ

27.10.2017.

Тајммедиа групација, кога заступа господин Грујић и општина Вишеград потписали су уговор о донацији, којим су примаоцу донације општини Вишеград, донирали новчана средства у износу од 20.000 марака, за подршку наталитета.

Портпарол компаније Бранислав Максимовић рекао је да ће се новчана средства додијељивати једнократно у износу од 200 марака, а уз то родитељи ће на поклон добити и књигу о родитељству „Дечији лекар, ваш пријатељ и саветник“ аутора Драгослава Максимовића.

„Услов за добијање ове новчане помоћи су дјеца рођена послије 4. септембра текуће године,  као и пребивалиште родитеља на подручју општине најмање пет година“, истакао је Максимовић.

Он је позвао родитеље који испуњавају услове да своје право могу остварити подношењем захтјева на писарници општине Вишеград.

Уз захтјев је потребно приложити: фотокопије личне карте, извод из матичне књиге рођених, фотокопија текућег рачуна, увјерење о кретању.

Групација Тајммедиа представља систем мултинационалних компанија које послују на три различита континента у седам земаља и запошљава преко 1200 радника.

У складу са својим пословним слоганом групаија Тајммедиа намјерава да „Будућност одмах“ унесе у пословање на територију БиХ уз генерисање развоја привредних потенцијала општине Вишеград.