Вишеград представља туристичку понуду на сајму у Београду

16.02.2024.

Туристичка организација Вишеграда представиће угоститељско-гастрономску понуду ове општине на Међународном сајму туризма у Београду, од 22. до 25. фебруара, што ће бити прилика да угоститељи остваре нове пословне контакте са туристичким агенцијама из Србије за предстојећу туристичку сезону.

Туристичка организација Вишеграда представиће свеобухватну брошуру о туристичко-културном насљеђу, смјештајним капацитетима, угоститељској понуди, те о вјерском и бањском туризму.

Директор вишеградске Туристичке организације Марко Божић рекао је Срни да ће први пут наступити на свом промотивном штанду, у хали један Београдског сајма, у оквиру простора на којем се престављају и остале туристичке дестинације из Републике Српске.

Он је истакао да ће првог дана Сајма одржати презентацију угоститељске понуде Вишеграда, на којој ће гастрономске специјалитете представити, између осталих, туристички комплекс Андрићград, хотели „Вишеград“ и „Вилина влас“.

„Циљ је да остваримо пословне контакте са туроператерима и другим организаторима путовања са тржишта Србије, јер су туристи из Србије најмасовнији по броју посјета“, нагласио је Божић.

Он је напоменуо да су за потребе сајамског наступа урађене нове промотивне брошуре Вишеграда, као и пратећи промотивни материјали са мотивима Вишеграда.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је да је сајам одлична прилика за промовисање и представљање туристичке понуде Вишеграда.

Међународни сајам туризма и Међународни сајам хотелско-угоститељске опреме Хорека-опрема биће одржани од 22. до 25. фебруара на Београдском сајму, под слоганом „Авантура почиње овде“.

СРНА