Велико интересовање за футсал клуб „Вишеград“

13.12.2023.

У Вишеграду влада велико интересовање за нови спортски футсал клуб „Вишеград“, који ће имати подршку општине Вишеград, како би лакше остварили циљеве, закључено је на састанку начелника општине Младена Ђуревића и представника овог клуба.

Ђуревић је рекао да га радује што је све веће интересовање за футсал и похвалио оснивање овог клуба који окупља велики број младих људи.

„Они биљеже напредак и остављају траг упорности и посвећености. Као и свим другим спортовима, општина ће пружити подршку у раду, како би лакше остварили циљеве“, истакао је Ђуревић.

Потпредсједник клуба Марко Савић рекао је да су на састанку разговарали о амбицијама и даљим корацима у функционисању клуба.

„Кроз пријатан и конструктиван разговор наишли смо на разумијевање начелника и општине Вишеград који ће наставити да помажу и подржавају рад и развој нашег клуба у будућности.  Овим путем се захваљујем начелнику, као и свим људима који нас несебично помажу“, истакао је Савић.

Он је напоменуо да су планови за наредни период стабилизација клуба, популаризација футсала као спортаи улазак у виши ранг такмичења.