Усвојени план и програм рада начелника за текућу годину

20.03.2023.

Одборници Скупштине општине Вишеград усвојили су на данашњем засједању план и програм рада начелника и служби општине Вишеград за текућу годину.

Начелник општине Младен Ђуревић изразио је задовољство да је план и програм рада начелника подржало 18 од 21 одборника.

„Одборници су размотрили и усвојили програм кориштења прихода по основу шумских и водних накнада, а усвојен је и Правилник о подстицају наталитета који је унапријеђен и разрађен и којим су предвиђена много већа средства за новорођену дјецу“, рекао је Ђуревић новинарима.

Према његовим ријечима, размотрени су и извјештаји о раду предузећа и установа чији је оснивач општина за минулу и усвојени планови рада за текућу годину.

„Сви планови су амбициозни и вјерујем да ће и директори, као и управни и надзорни одбори, истрајати у њиховој реализацији и да ће све бити онако како је написано“, нагласио је Ђуревић.

Предсједник Скупштине општине Вишеград Српко Баранац рекао је да је одржана сједница била примјер доброг рада.

„Задовољство је присуствовати и водити овакву сједницу гдје су сви одборници посвећени само једном циљу, а то је унапређење услова живота у нашем граду“, истакао је Баранац и навео да то не значи да међу њима нема разлике у размишљањима, али се међусобно допуњавају и позитивном енергијом доприносе развоју града.

СРНА