Успјешна сезона вишеградских џудиста

05.12.2023.

Џудо клуб „Вишеград“ имао је успјешну сезону у којој су такмичари учествовали на бројним домаћим и међународним турнирима, истакнуто је на пријему за представника овог клуба код начелника општине Младена Ђуревића.

На састанку са Ђуревићем договорена је сарадња и у наредном периоду и закључено да су у протеклих 20 година, колико постоји џудо клуб у овом граду, вишеградски џудисти увијек постизали запажене резултате на такмичењима и да имају добре услове за тренирање.

Предсједник Џудо клуба „Вишеград“ Вучета Шипчић рекао је да у клубу тренутно тренира око 30 џудиста, те да су се са бројних такмичења у Вишеград увијек враћали са медаљама.

Он је истакао да ће се у наредном периоду више радити на омасовљењу чланства у овом клубу како би и даље постизали добре резултате, а све уз помоћ општине Вишеград и предузећа „Хидроелектране на Дрини“ Вишеград.

Начелник општине Младен Ђуревић изјавио је новинарима да га радује чињеница што је велики број дјеце у Вишеграду посвећен спорту.“Џудо је један од спортова који дјеци помаже у што бољем и бржем развијању и свакако ће имати нашу подршку и у наредном периоду“, рекао је Ђуревић.

СРНА