У најави бројни туристички садржаји

11.03.2018.

Туристичка организација општине Вишеград најавила је бројне туристичке садржаје за посјетиоце који у све већем броју долазе у овај градић.

Директор Туристичке организације Оливера Тодоровић рекла је Срни да је Вишеград постао незаобилазна туристичка дестинација, што потврђује и овај викенд, јер је велики број туриста из Македоније, Словеније, Мађарске, Србије, али и из БиХ боравио у Андрићграду и на ћуприји.

„С обзиром на интересовање бројних агенција на београдском сајму, очекујемо да ће у Вишеграду бити све већи број туриста. Имамо најаве ђачких екскурзија које ће у мају бити скоро сваки дан“, каже Тодоровићева.

Она је додала да је општина Вишеград показала да води рачуна о туристичкој инфраструктури, о развоју туризма тако да ће и ове године уз финансијску подршку запослити нове туристиче водиче који ће бити на услузи туристима током цијеле сезоне.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је да је Вишеград постао препознатљива средина у коју долази све већи број туриста из различитих дијелова свијета.

Он је навео да општина у сарадњи са Андрићградом улаже значајна средства у развој туризма, те је најавио да ће наставити да развија постојећи потенцијал.

СРНА