У четвртак почињу „Зимски дани Вишеграда“

24.12.2018.

Манифестација „Зимски дани Вишеграда“, која ће бити одржана на Тргу Николе Тесле у Андрићграду, почиње у четвртак, 27. децембра, а трајаће до 6. јануара и махом је посвећена најмлађој популацији.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је Срни да се већ другу годину организује ова манифестација у сарадњи са јавним установама и Андрићградом.

„Наш циљ јесте да зимске дане употупунимо различитим садржајима од којих је највећи дио прилагођен нашим најмлађим суграђанима, мада има и оних који су намијењени туристима који дођу у Вишеград“, рекао је Ђуревић.

Он је истакао да ће, осим забавног дијела манифестације, бити изложено и 10 штандова на којима ће се продавати уникатни предмети и рукотворине.

„Биће ово прилика да уживамо у представама, играма, пјесми, а у току ове манифестације одржаће се подјела пакетића на отвореном“, најавио је Ђуревић.

Почетак манифестације, чији је покровитељ општина Вишеград, планиран је за четвртак, 27. децембар у 18.00 часова, док је силазак Дједа Мраза зип-лајном најављен за 17.30 часова код обданишта „Невен“.

СРНА