Свечано отворене нове просторије Туристичке организације у Вишеграду

20.09.2018.

Министар трговине и туризма у Влади Републике Српске Предраг Глухаковић и начелник општине Вишеград Младен Ђуревић, пресјецањем врпце, свечано су у Вишеграду отворили нове просторије Туристичке организације.

Начелник Младен Ђуревић рекао је да је општина Вишеград несебично помогла реновирање просторија и пресељење Туристичке организације.

„Из године у годину Вишеград посјећује све већи број туриста те нам је циљ да Туристичка организације има боље услове за рад и боље услове за пријем многобројних посјетилаца који овде долазе“, сматра Ђуревић.

Министар трговине и туризма Републике Срспке Предраг Глухаковић, истиче да је ово наставак добре сарадње свих туристичких организација.

„Ово подразумјева све облике сарадње – и привредну, спортску, културну, а посебно туристичку“, додаје Глухаковић.

Директор Туристичке организације Вишеград Оливера Тодоровић нагласила је да је туризам у Вишеграду  након 15 година добио оно мјесто које заслужује, а то је централно мјесту у граду.

„Општинска власт је овим показала да је туризам привредна грана која има могућност да напредује и то је једина грана која је ове године показала привредни раст“ рекла је Тодоровићева.

Нове просторије Туристичке организације од данас се налазе  у главној вишеградској улици Краља Петра првог.