Стручни колегијум начелника најавио конференцију за новинаре

16.12.2016.

Стручни колегијум начелника општине Вишеград договорио је конференцију за новинаре, поводом нерегуларности које су утврђене након преузимања власти, потврђено је из општинске управе Вишеград.

На конференцији за новинаре говориће начелник општине Младен Ђуревић, замјеник начелника Младенко Тасић, вршилац дужности Одјељења за финансије Његош Танасковић, вршилац дужности Одјељења за просторно уређење и стамбено – комуналне послове Александар Ђукановић и одборник Скупштине општине Вишеград Дарко Андрић.

Конференција је најављена у сриједу, 21. децембра у кабинету начелника, са почетком у 15.30 часова.

На стручном колегијуму договорено је формирање комисије за обиљежавање Дана Републике, 9. Јануара, који ће се обиљежити на свечан начин.

„У овом мјесецу, планирана је посјета Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију у Влади Републике Српске, поводом рјешавања стамбених питања у насељу Гарча и Бикавац“, рекао је Ђуревић.

На састанку је договорен обилазак започетог пројекта водовода Клашник – Прелово, како би се покушало наћи рјешење за наставак започетих радова.

„Комунална полиција ће обићи и уклонити хаварисане аутомобиле који се налазе на паркингу у центру града, а утврдиће стање на дјечијим мобилијарима и тротоарима“, каже Ђуревић.

Он је додао да је припремљена Одлука за стипендије, која ће се наћи на дневном реду Скупштине општине.