Састанак начелника са директорима предузећа и установа

25.10.2017.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић и директори 50 републичких и општинских предузећа и јавних установа које дјелују и раде на подручју те општине оцијенили су на данашњем састанку да ће боља сарадња и комуникација између њих да унаприједи развој ове локалне заједнице.

„У ранијем периоду се дешавало да су постојали проблеми између појединих предузећа, прије свега због лоше комуникације, а посљедице тога нажалост су могли осјетити грађани. Разговором и приједлозима, покушавамо да унаприједимо рад свих јавних установа и предузећа и ријешимо проблеме које имамо“, истакао је Ђуревић.

Он је додао да су овакви састанци, већ дали резултате, на успостављању боље сарадње и координације између локалних и државних предузећа и општине са друге стране.

„Ово је прилика да на једном мјесту сви директори, изнесу своје планове, приједлоге и сугестије, корисне за развој наше општине“, нагласио је Ђуревић.

Директор дјечијег обданишта „Невен“ Данка Митровић рекла је да пракса показује да је тимски рад најпродуктивнији и да даје најбоља рјешења.

„Састанак директора са начелником и начелницима свих одјељења у општини, доказ је добре воље свих нас да размјеном идеја и пружањем узајамне помоћи унаприједимо живот у нашем граду и учинимо га што квалитетнијим“, истакла је Митровићева.

Вршилац дужности директора хотела „Андрићев конак“ Александар Којић рекао је да је састанак веома плодотворан и корисан, те да, како је навео, на овај начин и установе и предузећа унапређују своје пословање.

СРНА