Саопштење организатора поводом отказивања догађаја TIME:CODE

10.08.2021.

Обавештавамо да ће локација нашег предстојећег TIME:CODE догађаја, прелепи Мост Мехмеда Паше Соколовића у Вишеграду, на којем смо желели да угостимо ди-џеј HOSH-a а, бити промењена.

Визија TIME:CODE -а као бренда јесте да уједини народе широм света, промовише културу и светске лепоте наше планете. На жалост, постоје друге групе људи и појединци који са нама не деле ово мишљење и имају другачији поглед на одржавање овог догађаја повезујући га са ратним дешавањима у Вишеграду тј. на самом мосту. TIME:CODE нема за циљ оспоравање никаквих историјских трагедија, али сматрамо да градове и њихове грађевине које су ту стотинама година уназад не треба повезивати са тим дешавањима на овакав начин. За нас, као и за градитеља овог моста још из 16.века – овај Мост је симбол спајања људи и јединства!

С обзиром да нам је сигурност посетилаца, нашег тима као и самих извођача најбитнија ми смо одлучили да променимо локацију. Сматрамо да више није сигурно организовати догађај услед активиста који га јавно оспоравају.

Овом приликом желимо да се захвалимо Граду Вишеграду као и Заводу За Заштиту Споменика чију подршку за одржавање догађаја и даље имамо. Такође се захваљујемо и свима вама који нам шаљете подршку. Ова одлука је искључиво наша, нико нас није приморао на њу, али исто тако не желимо никога да угрозимо одржавањем догађаја на овој локацији.

НОВА ЛОКАЦИЈА:

Са жељом да се овај догађај и даље одржи и да наставимо у позитивном светлу, TIME:CODE је у последњем тренутку успео да обезбеди локацију: Авалски торањ, плато, Београд.

ПЛАТО КОД (ИСПОД) АВАЛСКОГ ТОРЊА!

Овом приликом позивамо све вас који сте купили УЛАЗНИЦЕ, као и оне који још нису, да дођете на овај догађај како бисмо заједно наставили да промовишемо праве вредности. Уколико ипак нисте у могућности да дођете на нову локацију, TIME:CODE ће свима који своје карте не искористе оставити могућност замене за други догађај или потпуну рефундацију. Јако нам је жао ако смо неке од вас разочарали али се исто тако надамо да разумете нашу одлуку.

Ваш TIME:CODE Теам