Промовисан нови туристички филм

16.01.2019.

Нови туристички филм о Вишеграду, који представља ову општину као пожељну туристичку дестинацију, презентован је данас директорима јавних установа и предузећа на редовном састанку са начелником вишеградске општине.

Представник Туристичке организације Вишеград Бранислав Андрић рекао је да је Туристичка организација урадила пет промотивних видео-спотова ради представљања туристичке понуде Вишеграда.

„Пратећи модерне трендове у маркетингу, Туристичка организација је покушала да дочара Вишеград на другачији начин, адекватним видео-материјалима који ће првенствено бити дистрибуисани на друштвеним мрежама, јер је то гледано“, напоменуо је Андрић.

Он је истакао да ће ово бити подстрек за промоцију Вишеграда и долазак нових гостију.

Сниматељ и монтажер Новак Кнежић рекао је да је неколико година прикупљао материјал, јер Вишеград годинама није имао квалитетан промотивни туристички филм.

„Туристичка организација Вишеград имала је јасну визију и циљ. Снимили смо кратко и сажето, јер данас нико не жели да губи пуно времена гледајући дуге филмове, тако да је више напора уложено у тај посао, али је резултат фантастичан“, додао је Кнежић.

Након представљања туристичког филма о Вишеграду у Рехабилитационом центру „Вилина влас“, представљена је и нова конференцијска сала.

Директор Рехабилитационог центра Душана Буквић похвалила је добру праксу састанака директора са начелником општине, који се већ двије године редовно одржавају сриједом.

Она је додала да Бања „Вилина влас“ ради задовољавајуће и без велике рекламе, јер гости једни другима преносе искуства, а то је заправо најквалитетнији начин рекламирања.

„Радићемо и на проширењу капацитета. Имамо обећања предсједника Републике, министара туризма и здравља и социјалне заштите, те начелника општине да ће помоћи да буде завршен четврти спрат, што ће омогућити нашој установи да има више пацијената и гостију“, навела је Буквићева.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је да се на састанцима са директорима јавних установа и предузећа, који су постали редовна пракса, сагледавају проблеми и рјешавају на задовољство свих грађана.

„Данас смо имали презентацију нове конференцијске сале и представљено је пет нових филмова који су, уз помоћ Министарства туризма Републике Српске, урадили људи из Вишеграда“, каже Ђуревић.

Он је захвалио директору општинске Туристичке организације Оливери Тодоровић, њеном сараднику Браниславу Андрићу и Новаку Кнежићу који је успио да уради промотивне спотове који ће на најбољи начин презентовати потенцијале општине Вишеград.

СРНА