Продавци сувенира добили кућице за продају

31.08.2017.

Представници општине Вишеград потписали су уговоре са продавцима о додјели 19 кућица за сувенире, чиме су створени услови за квалитетну продају и бољи имиџ града као туристички лијепо уређеног мјеста.

Начелник општине Младен Ђуревић рекао је да је идеја о кућицама за сувенире настала почетком године.

„Сада ће корисници имати нове, лијепе, уредне кућице, те ће коначно бити доведен ред у тој бранши, која је претходних година била запуштена“, истакао је Ђуревић.

Он је рекао да општина Вишеград ради на стварању бољих услова за живот свих грађана, а да је приоритет општине и уређење града.

„Вишеград је туристичка дестинација у коју долазе бројни гости са свих страна. Желимо да из Вишеграда оду са најљепшим утисцима, а ми ћемо радити на уређењу града и проширењу садржаја да би задржали туристе што дуже“, додао је Ђуревић и захвалио Туристичкој организацији Вишеград на помоћи у реализацији овог пројекта.

Директор Туристичке организације Вишеград Оливера Тодоровић каже да ће продавци имати квалитетнији начин продаје и да су створени услови за јачање туристичке привреде, што доводи до повећања запошљавања.

Тодоровићева је захвалила општини Вишеград, те нагласила да су кућице за сувенире битне због побољашања услова и развоја предузетништва.

СРНА